АЦ делко 10в40 проблем ли е?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Сегменти що е то и колко струва?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Sergey_gigovами зависи от много работи дали не ти трака нещо по двигателя - ясно си е написано в книжката - селенияalfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i
Comment
-
Първоначално публикувано от Sergey_gigovда не ти казаха че тутела се прави в един и същ завод със селения и че тутела е за износ за америка ?Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
e ако е същото масло и се ползват едни и същи материали - били ми обяснил защо едното е 2- пъти по- евтино - само не ми казвай че е заради надписа на етикета
да те питам нещо - скоро свалял ли си си картера - да видиш колко боклуци има на дъното му ?alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i
Comment
-
Първоначално публикувано от DeViL145ами то хубаво си пише селения и мен ме самнява тая работа да не от маслото, въпреки че не е наливно купихме 20л туба за 3те дрънгела и за още една кола нищо не чукаше докато не го изпиСеления е най-известната марка само Алфаджии са я чували, маслото не е с нищо по-различно от другите
всичко е търговски трик. От няколко години вече производителите на коли нямат право да пишат марки в книжките само клас по API и т.н.
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от Sergey_gigove ако е същото масло и се ползват едни и същи материали - били ми обяснил защо едното е 2- пъти по- евтино - само не ми казвай че е заради надписа на етикета
да те питам нещо - скоро свалял ли си си картера - да видиш колко боклуци има на дъното му ?Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
Comment